Ettevõtja Foorum

Foorum ettevõtlikkele noortele

Kus reklaamida . Palun vaata ja anna oma arvamus !

Siin võib arutleda erinevate kampaaniate üle, rääkida kliendisuhetest ning kõigest muust, mis puudutab müüki, turundust, konkurentsi.

Kus reklaamida . Palun vaata ja anna oma arvamus !

PostitusPostitas roosipuu » Esmaspäev Veebr 22, 2010 23:49

Tere

Ma olen uurinud reklaami ja pole ikka selgusele jõudnud kus reklaamida . Mõtlesin ,et neti.ee banner oleks hea , kuid kahtlen .
Kui sina tahad ennast reklaamida ja just et mass sellest teada saaks . Ja sul on reklaami jaoks
10 000.- kuidas sina reklaamiks ? .
Mind väga huvitaks kõigi vastused . Ja kui kellegil aega ja viidsimist, äkki isegi uurib . Ja kaluleeriks . Oleksin igasuguse informatsooni eest tänulik :) .
Seal kus oled olnud meeltega, sinna saad ka kehaga ! .
Kasutaja avatar
roosipuu
Uudishimulik
Uudishimulik

Re: Kus reklaamida . Palun vaata ja anna oma arvamus !

PostitusPostitas puk » Esmaspäev Veebr 22, 2010 23:52

kõik oleneb sellest, mida sa reklaamid ja kellele sa seda reklaamid. Reklaamil ja reklaamil on vahe sees.
Get shit done!
puk
Kaasamõtleja
Kaasamõtleja

PostitusPostitas roosipuu » Teisipäev Veebr 23, 2010 0:08

Tahan massile teada anda . Et nüüdsest saab minult raha laenata . Kuidas sina reklaamiksid ?
Kasutaja avatar
roosipuu
Uudishimulik
Uudishimulik

PostitusPostitas Priidik » Teisipäev Veebr 23, 2010 7:55

Äkki läbi Klikivabriku foorumitesse.
Pakettidest äkki "3. Meestesaidid (autoklubid, motofoorumid, spordisaidid, jaht-kalandus, poliitika)"
Kasutaja avatar
Priidik
Uudishimulik
Uudishimulik

PostitusPostitas roosipuu » Teisipäev Veebr 23, 2010 15:44

Priidik Kirjutas:Äkki läbi Klikivabriku foorumitesse.
Pakettidest äkki "3. Meestesaidid (autoklubid, motofoorumid, spordisaidid, jaht-kalandus, poliitika)"

Päris huvitav :)
Kasutaja avatar
roosipuu
Uudishimulik
Uudishimulik

PostitusPostitas zhade » Kolmapäev Mär 03, 2010 3:34

Ära jumala eest sellisesse lõksu küll astu:)

Kui sulle peaks pakkuma huvi kuidas oma teenust reklaamida siis palun kirjuta mulle natuke lähemalt andre@gbfmedia.ee ja kindlasti mõtleme midagi effektiivset mis ka sulle tulu toob välja, sest tänapäeval on juba 10 000 reklaamimiseks väga korralik summa ja need ajad on möödas, kui hirmkallid tele- ja raadioreklaamid laineid lõid.

Internet on asja üle võtnud igasuguste twitterite ja facebookide näol - ja need on täiesti TASUTA kanalid, kus on võimalik end reklaamida, kui iga päev kasvõi natukene aktiivsust üles näidata.

Bännerid ei ole reklaamimine!
Bännerid ei ole klimmiseks!
...need on brändi näitamiseks. Kui sa just Coca-Cola või Swedbank ei ole unusta bänner küll ära. Ainuke koht, kus bänner võib toimida on juhul, kui sa nt. müüd autosid ja paned oma bänneri kuhugi auto lehele või foorumisse. Mitte delfisse vms :roll: Kuskil isegi räägiti, et uudisteportaalis klikib 100 000 külastajast bännerile 100 ...see on hea tulemus ...ja nemadki teevad seda kogemata. Nad ei ole tõenäoliselt su sihtgrupp isegi mitte.

igaljuhul, kui huvi on kirjuta kindlasti ja paneme mingi reaalse ja läbimõeldud kampaania kokku mitte ei löö seda raha ühe õhtuga delfis laiaks ;)
Kasutaja avatar
zhade
Uus kasutaja
Uus kasutaja

PostitusPostitas porval » Kolmapäev Mär 03, 2010 18:10

roosipuu Kirjutas:Tere

Ma olen uurinud reklaami ja pole ikka selgusele jõudnud kus reklaamida . Mõtlesin ,et neti.ee banner oleks hea , kuid kahtlen .
Kui sina tahad ennast reklaamida ja just et mass sellest teada saaks . Ja sul on reklaami jaoks
Mind väga huvitaks kõigi vastused . Ja kui kellegil aega ja viidsimist, äkki isegi uurib . Ja kaluleeriks . Oleksin igasuguse informatsooni eest tänulik :) .

Hea, et ma raha ei laenanud sulle ;) Kas on muidu plaanis püsti panna järjekordne sms laenude bisnes?

zhade Kirjutas:
...need on brändi näitamiseks. Kui sa just Coca-Cola või Swedbank ei ole unusta bänner küll ära. Ainuke koht, kus bänner võib toimida on juhul, kui sa nt. müüd autosid ja paned oma bänneri kuhugi auto lehele või foorumisse.

Foorumite variandid tõesti toimivad. Olen ise proovinud ja võin kinnitada. Seega teatud juhtudel bännerid on siiski klikkimiseks ;)
„Kui meil puudub julgus, siis mitte sellepärast, et ettevõtmine on raske; vastupidi, ettevõtmine on raske sellepärast, et meil puudub julgus“ Seneca

Projektid, millega olen seotud (alustamine, turundamine, arendus): ettevotja.ee, minuhelmed.ee, ajateenija.ee
Kasutaja avatar
porval
Arutleja
Arutleja

PostitusPostitas roosipuu » Kolmapäev Mär 03, 2010 20:01

porval Kirjutas:
roosipuu Kirjutas:Tere

Hea, et ma raha ei laenanud sulle ;) Kas on muidu plaanis püsti panna järjekordne sms laenude bisnes?

zhade Kirjutas:
...need on brändi näitamiseks. Kui sa just Coca-Cola või Swedbank ei ole unusta bänner küll ära. Ainuke koht, kus bänner võib toimida on juhul, kui sa nt. müüd autosid ja paned oma bänneri kuhugi auto lehele või foorumisse.

Foorumite variandid tõesti toimivad. Olen ise proovinud ja võin kinnitada. Seega teatud juhtudel bännerid on siiski klikkimiseks ;)

Porval sa oled ka vastav vend . Kui sa oled siin halvustajaks siis sinu koht küll moderaatorina pole . Tahad ,et inimesed räägiksid oma plaanidest siin siis anna infot mitte ära laida .

Siim
Kasutaja avatar
roosipuu
Uudishimulik
Uudishimulik

PostitusPostitas puk » Kolmapäev Mär 03, 2010 20:30

Kombed Siim, kombed.
Timo v-o lootis kuulda mõnest uuest äri ideest, mitte tavalisest laenuteenusest.

Mihkel
Get shit done!
puk
Kaasamõtleja
Kaasamõtleja

PostitusPostitas roosipuu » Kolmapäev Mär 03, 2010 20:36

... :)
Kasutaja avatar
roosipuu
Uudishimulik
Uudishimulik

Mine Müük, turundus, reklaam

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline