Kuna minu järg on sealmaal, kus ma olen ennast ärialaselt harinud läbi raamatute ja seminaride, kus iga järgmise ärialase raamatu haaramisel kohtan enamgi veel, kui tihti, seda sama ja ainult seda, et "Hakka tegutsema!".
Mul ei ole erialast kõrgharidust ja ma ei oma äri- või majandusalast eriharidust.
Olen läbinud ettevõtluskursused, osalenud aasta jooksul 3-l suuremal ärialasel seminaril ja kümnekonnal loengul.
Olen tuuseldanud sadades ärialastes raamatutes, alates kvantfüüsika seosest äris, lõpetades mängulise teraapiaga õppeklassides.
Minu isa on ettevõtja ja kahe firma omanik, kes on mulle olnud heaks õpetajaks ja usun, et õpetab vajadusel edasi.
Palju olen mõlgutanud, unistanud, teinud kahe paksu märkmiku jagu märkmeid, suhelnud vastavate inimestega ja konsultantidega.
On aeg käes hakata tegutsema. Minu aju 0-punkti energiapatoonikesed on aidanud mul tekitada visiooni minu teekonna algusest koos minu äriga, teekonna kestvust ja eesmärke.
Kasutusel on mul meeldetuletav visioonitahvel, et millisena ma näen ennast 10-ne aasta pärast.
Oma süsteemi väljakujundamiseks on mul võetud eesmärgid aastate lõikes.
Ei süübi siin hetkel detailidesse aga toon võimalikult tihedalt ära minu äri tegevused ja saavutused.
Esiteks, või õigemini kohe päris alguseks ehk 0-st, toon siia välja asjaajamise asutustega, ettevõtte registreerimine, tegevuslubade taotlemine, töötajate otsimine, tööintervjuud jne.
OÜ Oris Inventum alustab oma tegevust ilma laenuta ja toetusteta. Tegevuskava järgi ja juhindudes põhimõttest, et raha tegemiseks pole vaja raha.
OÜ Oris Inventum tähendab ladina keeles "võitja vastus". peamiseks tegevuseks on üle-eestilised äriteemalised loengud. loengute kava koostan koostöös oma partneriga ja loenguid sisustavad oma paladega eestis tegutsevate (ka välismaal) ettevõtete juhid.
Nagu oli, siis detailidesse ei lasku. kui miskit on reaalselt tulekul, siis sellest kohe ka meie peagi avataval kodulehel.
Minu isiklik visioon on olnud alati rahaline vabadus. Rahast mitte sõltuv. Seega, aastate lõikes on minu eesmärgid seatud aastaks 2020, kuni rahalise sõltumatuseni. Selleks ajaks on meil välja töötatud loengute ja teenuste süsteem, tootmine ja investeerimine.
Võtan oma plaani väga tõsiselt, olen valmis vastu astuma asjaoludele, mis võivad takistada minu äri edasist arengut. Võtan seda kirjutust hetkel, kui mingisugust vande andmist, mis ei lase mul enam selga pöörata sellele, mida ära teen.
Päeviku eesmärgiks on anda lugejatele, huvitatutele, tulevastele ärimeestele ja olemasolevatele ärimeestele ülevaade ühest alustavast ettevõttest, alates regamisest, lõpetades...kes teab millega.
Ja nagu ikka, oli kuskil öeldud, et lilla lehm on huvitavam kui tavaline mustvalge lehm;)
Esimeseks sammuks on siis firma regamine, millest edaspidi ka siin.
http://taagotarkmees.blogspot.com